GDPR - zásady spracovania osobných údajov

  • medical slider 01

Successful Fatality Cases

Oliquam pulvinar pellentesque purus, nec condimentum nibh. Aenean dapibus iaculis odio id vestibulum. Nam at justo ante. Aenean hendrerit gravida ligula, id lacinia sapien tristique eget. In elit ipsum, vestibulum eu pulvinar sed

Maecenas eros mi, lacinia eu ultricies vel, elementum et justo. Ut at tortor a odio vestibulum suscipit non sit amet dolor. Morbi molestie magna nec metus facilisis, at iaculis mi adipiscing. Praesent ac diam velit. Curabitur lacinia tristique velit ut laoreet..

60% Complete
201298%
40% Complete (success)
201390%
55% Complete (info)
201495%

Our Doctors are specialist in

Curabitur eu adipiscing lacus, a iaculis diam. Nullam placerat blandit auctor. Nulla accumsan ipsum et nibh rhoncus, eget tempus sapien ultricies. Donec mollis lorem vehicula.

Phasellus scelerisque est non eros commodo auctor a fringilla elit. Maecenas mattis
venenatis euismod. Nunc eget cursus lacus, in vehicula nibh. Suspendisse auctor orci vitae
tellus viverra..

Phasellus scelerisque est non eros commodo auctor a fringilla elit. Maecenas mattis
venenatis euismod. Nunc eget cursus lacus, in vehicula nibh. Suspendisse auctor orci vitae
tellus viverra..

Phasellus scelerisque est non eros commodo auctor a fringilla elit. Maecenas mattis
venenatis euismod. Nunc eget cursus lacus, in vehicula nibh. Suspendisse auctor orci vitae
tellus viverra..

Phasellus scelerisque est non eros commodo auctor a fringilla elit. Maecenas mattis
venenatis euismod. Nunc eget cursus lacus, in vehicula nibh. Suspendisse auctor orci vitae
tellus viverra..

Phasellus scelerisque est non eros commodo auctor a fringilla elit. Maecenas mattis
venenatis euismod. Nunc eget cursus lacus, in vehicula nibh. Suspendisse auctor orci vitae
tellus viverra.

Join 500+ subscribers community. Get Regular Updates About Health tips, Subscribe us

od 25.05.2018, vrátane, sú vaše osobné údaje spracovávané v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov = GDPR) a v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení platnom a účinnom od 25.05.2018.

platí to pre všetky stránkya to:

a ďalšie stránky, ktoré vlastníctvom hore uvedených spoločností.

OSOBNÉ ÚDAJE PRI OBJEDNÁVKE

na našich stránkach máme objednávkové formuláre, pomocou ktorých si môžeš urobiť kalkuláciu tlače. ak chceš urobiť objednávku, musíš vyplniť následujúce osobné údaje:

  • email
  • mobil
  • meno a priezvisko
  • firma

iba email je nutné vyplniť, aby bola objednávka funkčná, pretože následne na zadanú adresu Ti pošleme email, na ktorý dáš reply, pripojiš PDF do tlače a takto záväzne potvrdiš objednávku. ostatné údaje nie sú nutné a nemusíš ich vyplňať, ak nechceš, je to dobrovoľné iba z hľadiska zlepšenia komunikácie ohľadom objednávky.

tieto osobné údaje sa neukládajú automaticky do informačného systému, ostávajú iba vo forme emailu, pokiaľ ich maunálne nespracujeme.

hosting a emaily zabezpečuje pre nás spoločnosť Exohosting sro.

COOKIES A IP ADRESA

na našich stránkach nepoužívame COOKIES. taktiež nezisťujeme a nezaznamenávame tvoju IP adresu. používame ale nástroje tretích firiem, ktoré COOKIES a IP adresy zaznamenávajú:

DOBA UCHOVÁVANIA ÚDAJOV V EMAILE

emailové správy s Tvojimi osobnými údajmi, vyplnenými pri objednávkových formulároch uchovávame 2 až 3 roky a emaily potom vymazávame, vzhľadom na veľkosť emailovej schránky, ktorú máme limitovanú. v prípade, že si praješ vymazať komunikáciu, prosím zašli nám názov emailu, z ktorého si s nami komunikoval a my tieto emaily bezodkladne vymažeme.

AKÉ OSOBNÉ ÚDAJE POSKYTUJEME TRETÍM STRANÁM

žíadne vaše údaje nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme Tvoje osobné údaje tretím stranám.!

jediná výnimka je vtedy, ak po vzájomnej dohode, či už ústnej alebo emailovej, sa dohodneme, že Ti objednávku pošleme poštou alebo cez kuriersku spoločnosť. vtedy zadáme údaje, ktoré nám aj dodatočne poskytneš a to hlavne:

  • adresu doručenia
  • názov firmy
  • meno a priezvisko kontaktnej osoby
  • telefonický kontakt

spolupracujeme s týmito firmami:

 

INFORMAČNÝ SYSTÉM *

na zlepšenie vybavovania objednávok používame informačný systém *, do ktorého manuálne vkladáme objednávky na základe objednávok z formulárov na webových stránkach, na základe emailov s požiadavkou o objednávku, na základe telefonickej objednávky alebo na základe osobného stretnutia.

každú objednávku v systéme * priradzujeme ku konkrétnej firme, kde uchovávame fakturačné údaje na firmu a taktiež kontaktné údaje na poverenú osobu z firmy, ktorá objednávku zadala. tieto kontaktné údaje na poverenú osobu nie sú nutné, kvôli spracovaniu objednávky.

informačný systém beží na hostingu spoločnosti Exohosting sro a je chránený menom a heslom na úrovni operačného systému, ktorý používa spoločnosť Exohosting sro na prevádzku svojho servera. to znamená, že náš informačný systém * nerobí prihlasovanie a overovanie prihlásenia, ale prenecháva to na operačný systém.

ZMENY V PODMIENKACH

ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke. tieto podmienky sú platné od 25.5.2018.

KONTAKT

ak máš akékoľvek otázky alebo podnety, napíš nám. pozri stránku